Τεχνική Ανάλυση: Το Cosmos 10% κάτω

Μαρ 6, 2022 | Cosmos (ATOM) News, Crypto News, Τεχνική Ανάλυση

VASIL Hard Fork - Τεχνική Ανάλυση: Το Cosmos 10% κάτω

Το Cosmos (ATOM) κατάφερε να κρατηθεί στη θέση #20 στο top 100 των κρυπτογράφων το Σάββατο, παρά την πτώση με διψήφιο ποσοστό στην αρχή του Σαββατού.

Η σημερινή πτώση του ATOM/USD έρχεται καθώς οι τιμές δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υψηλό ενός μήνα κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης, καθώς το επίπεδο αντίστασής του διατηρήθηκε σταθερό. Μετά την αποτυχημένη διάσπαση αυτού του ανώτατου ορίου, το οποίο βρισκόταν στα 34,10 δολάρια, το ATOM/USD προχώρησε σε πτώση σε χαμηλό επίπεδο 29,59 δολαρίων νωρίτερα σήμερα.

Τεχνική Ανάλυση: Το Cosmos 10% κάτω

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το ATOM διαπραγματεύεται 16,73% χαμηλότερα, καθώς ο RSI 14 ημερών παραμένει οριακά ούτε υπερπουλημένος ούτε υπεραγορασμένος και παρακολουθείται στο 49. Αυτά είναι κάπως καλά νέα για τους bull traders, οι οποίοι παραμένουν αισιόδοξοι για μια πιθανή ανάκαμψη, με πολλούς να εξακολουθούν να ελπίζουν ότι το σημείο αντίστασης των 34,00 δολαρίων θα μπορούσε να χτυπηθεί στις επόμενες συνεδριάσεις.

Η πρόσφατη ανοδική διασταύρωση των κινητών μέσων όρων των 10 και 25 ημερών θα είναι πιθανότατα ένας από τους δείκτες που θα τους ωθήσει.

Αυτό το άρθρο δεν περιέχει επενδυτικές συμβουλές ή συστάσεις. Κάθε επενδυτική και εμπορική κίνηση ενέχει κίνδυνο και οι αναγνώστες θα πρέπει να διεξάγουν τη δική τους έρευνα όταν λαμβάνουν μια απόφαση.